workshops.

bekijk ons aanbod en bepaal wat bij jou past.

pitch workshops voor bedrijven.

presentatie, workshop of een custom workshop

presentatie of workshop 

In een 1-uur durende presentatie en een groepsopdracht leren wij je de basics om je eigen elevator pitch te schrijven. Je leert om je verhaal te structureren en met duidelijke taal tot de kern van jouw idee te komen. De presentatie is aan te raden voor grote groepen die in een korte tijd iets nieuws willen leren.

Als er meer verdieping nodig is, bieden wij een 3-uur durende workshop. Na de presentatie stomen we je door middel van een aantal specifieke opdrachten klaar voor het hoogtepunt van de workshop: het geven van je eigen pitch! Elke deelnemer ontvangt hier gedetailleerde feedback op van een ervaren presentator. 

custom workshop

Soms hebben bedrijven specifieke uitdagingen. Daarom kunnen we de workshop ook volledig afstemmen op jullie sector en functiegebied. Denk hier bijvoorbeeld aan een speciale sales workshop. Of een workshop ter voorbereiding van de presentatie van het jaarplan.  

Alle opties kunnen besproken worden zoals duur van de workshop, context, doelgroep en sector. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een custom workshop? Vraag dan meer informatie aan! Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende typen workshops. 

presentatie.

1-uur durende presentatie (groot publiek)

presentatie

In deze 1-uur durende presentatie leer je hoe je een pitch moet schrijven. Wij geven je tips en tricks en een verhaalstructuur mee!

opdracht

Tijdens de presentatie zullen we korte opdrachten doen. Daarnaast krijgt iedereen een algemene opdracht om aan te gaan werken. 

reflecteren

Nadat iedereen de algemene opdracht heeft gemaakt, zal het besproken worden. Ook is dit de kans om je vragen te stellen!

workshop.

3-uur durende workshop (voor max. 25 personen)

presentatie

In deze 1-uur durende presentatie leer je hoe je een pitch moet schrijven. Wij geven je tips en tricks en een verhaalstructuur mee! Je kent nu de basics van een goede pitch.

opdracht

Na de presentatie stomen we je door middel van een aantal specifieke opdrachten(o.a. met lego!) klaar voor het hoogtepunt van de workshop: het geven van je eigen pitch!

reflecteren

Na het pitchen krijgt elke deelnemer direct individuele feedback van een ervaren presentator. Ook ontvang je een persoonlijke video van jouw pitch, zodat je het later nog kunt terugkijken, of kan laten zien aan al je familie en vrienden!


custom workshop.

Volledig afgestemde workshop (voor specifieke sector of functie)

presentatie

De presentatie kan volledig afgestemd worden op jouw sector of functiegebied. Denk hier bijvoorbeeld aan een presentatie specifiek gericht op sales. Van te voren stemmen we dit in overleg af.

opdracht

Ook de opdrachten kunnen volledig afgestemd worden op jouw sector of functiegebied. We kunnen het type pitch hier op aanpassen. Het kan o.a. gaan om sales, interne communcatie of het presenteren van een ontwerp. 

reflecteren

Na het pitchen krijgt elke deelnemer direct individuele feedback van een ervaren presentator. Ook ontvang je een persoonlijke video van jouw pitch, zodat je het later nog kunt terugkijken, of kan laten zien aan al je familie en vrienden!

neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Vul je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!